Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Style-Icon.gr | Οι επισκέπτες του Style-Ico...

Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Style-Icon.gr

Οι επισκέπτες του Style-Icon.gr κυρίως γένους θηλυκού έχουν την δυνατότητα μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της εταιρείας να παραγγείλουν Ρούχα , Αξεσουάρ , Κοσμήματα και άλλα πολλά. Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε μετά από 2 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στο διαδίκτυο να της αλλάξουμε ρούχο - εμφάνιση.!

Τίτλος σελίδας : Style-Icon.gr
Γλώσσες Υποστήριξης : Ελληνικά.
Τομείς Κάλυψης : Παραμετροποίηση εμφάνισης Imagination, Παραμετροποίηση εφαρμογής Ηλεκτρονικού Καταστήματος, Ανάπτυξη επεκτάσεων, Συμβατότητα ιστοσελίδας με τους Browsers ( ΙΕ7-9beta , Firefox , Opera , Safari , Google Chrome ), Συμβατότητα εμφάνισης με την κύρια εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
Ολοκλήρωση Έργου : Νοέμβριος 2010.
Κατάσταση : Ανενεργό

ΑΠΟΨΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
"Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο είναι αναμφίβολα το πλέον απαιτητικό περιβάλλον στο διαδίκτυο. Οι αλλαγές πρέπει να γίνονται με μεγάλη ακρίβεια, γνώση και υπευθυνότητα. Η webgift αποτελεί έναν σημαντικό συνεργάτη της εταιρείας μας. Ξεκινώντας από το εικαστικό κομμάτι που επιλέξαμε, τις δεκάδες αραμετροποιήσεις που έχουμε συντελέσει αλλά και τις απαιτητικές σε προγραμματισμό εφαρμογές, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Τόσο για τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης των έργων, τη συνεχή ενημέρωση όσο και για την σωστή τιμολογιακή πολιτική."
Βασίλης - (style-icon.gr), Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

https://www.webgift.gr/templates/core_webgift/
0