Πύλη Ξενοδοχείων - bookingArab.com | Το BookingArab.com είναι ένα o...

Πύλη Ξενοδοχείων - bookingArab.com

Το BookingArab.com είναι ένα online σύστημα ξενοδοχειακών κρατήσεων με έδρα την περιοχή Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας. Προσφέρει τα καλύτερα ξενοδοχεία των περιοχών Μέκκα, Τζέντα και Μάντιναχ στις χαμηλότερες τιμές!

Πύλη Ξενοδοχείων - bookingArab.com

ΑΠΟΨΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
"Η webgift είναι ένα πραγματικό δώρο για το διαδίκτυο. Δούλεψαν ολόκληρο το έργο για εμάς. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να στείλουμε τα αρχεία PSD και απλά να αναφέρουμε τις ελάχιστες απαιτήσεις που θέλαμε. Από εκεί και πέρα ανέλαβαν όλο το έργο τόσο επιτυχημένα όπου το τελικό αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμα και εμάς!
Δεν ολοκλήρωσαν μόνο τις εργασίες ανάπτυξης άλλα έκαναν ελέγχους διασφάλισης ποιότητας για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι τέλεια και χωρίς κάποιο σφάλμα. Ο πηγαίος κώδικας πλέον έχει εξευγενιστεί και τελειοποιηθεί. Βελτιστοποίησαν το τελικό προϊόν αν και δεν τους το είχαμε ζητήσει. Υπάρχουν αρκετές μικρές πινελιές που μόνο αυτοί που γράφουν κώδικα με αγάπη θα πρόσθεταν και γράφοντας κώδικα με αγάπη σημαίνει ότι είστε σε καλά χεριά! Δεν γνωρίζω για τους άλλους άλλα δεν πρόκειται να δουλέψω με κάποιο άλλο ξανά."
Sariya Diraneyya - (bookingarab.com), Μέκκα, Σαουδική Αραβία

https://www.webgift.gr/templates/core_webgift/
0