Αναφορά πορείας εργασιών | Με αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας ενημερ...

Αναφορά πορείας εργασιών

Αναφορά πορείας εργασιώνΜε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για εργασίες που παίρνουμε μέρος εδώ και αρκετούς μήνες. Η Webgift υπηρεσίες διαδικτύου συμμετάσχει σε ένα άκρως απαιτητικό project ανοικτού κώδικα που βάση χρονοδιαγράμματος θα δημοσιευτεί τους προσεχείς μήνες. Πρόκειται για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS με την κωδική ονομασία Nautilus. Η 4η γενιά του CMS αυτού θα είναι διαθέσιμη προς λήψη σε όλους τους ενδιαφερόμενους και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε σε αυτό.

Όπως κατά καιρούς βλέπεται στην επέκταση δεξιά της ιστοσελίδας μας «Έργα σε εξέλιξη» έχουμε αναλάβει διάφορους τομείς. Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε την εμφάνιση στο δημόσιο τμήμα του συστήματος διαχείρισης ενώ παράλληλα κατά το παρελθόν έχουμε καλύψει την ανάπτυξη των βασικών επεκτάσεων του δημοσίου τμήματος καθώς επίσης και την ανάπτυξη της εφαρμογής διαχείρισης πολυμέσων που απευθύνεται στους διαχειριστές των ιστοσελίδων.

Όλα αυτά απαιτούν αρκετές ώρες έρευνας, ανάλυσης, ανάπτυξης και υλοποίησης άλλα η διάθεση για δημιουργία και εξέλιξη μπορούν να αποτρέψουν οποιοδήποτε εμπόδιο και αν συναντήσαμε.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία isopensource.com τον κ. Ιωάννη Σάννο που με την καθοδήγηση του και την οποιαδήποτε φύσης συνεισφορά του, μας έχει βοηθήσει ιδιαίτερα όλους αυτούς τους μήνες  καθώς επίσης και την υπόλοιπη ομάδα της κοινότητας για την άψογη συνεργασία.

Λίγα λόγια για το Elxis CMS - Nautilus

To Elxis CMS αποτελεί ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου πλήρως αναπτυσσόμενο και άμεσα εξελίξιμο. Κατά το παρελθόν η ασφάλεια που προσδίδει στους χρήστες – επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν καθώς επίσης και η αναζήτηση (Σύστημα SEO) το έχουν κατατάξει από τα κορυφαία CMS στον κόσμο.  Ευτυχώς για εμάς δεν είναι μόνο αυτοί οι 2 παράγοντες που προτείνουμε και συνιστάμε στους ειδικούς-εταιρείες  να το χρησιμοποιήσουν.

Το Elxis CMS Nautilus αναπτύσσεται με πλήρη αντικειμενοστραφή προγραμματισμό όπου αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γραφτεί από το ‘απόλυτο’ μηδέν με το χέρι! Μόνο το 0.01% έχει χρησιμοποιηθεί  για την εισαγωγή εξωτερικών  βιβλιοθηκών.

Έχουν ενσωματωθεί αρκετές λειτουργίες που δεν έχουμε συναντήσει σε άλλο σύστημα διαχείρισης καθώς επίσης έχει αλλαχθεί η δομή της πληροφορίας που παρουσιάζεται στο τελικό χρήστη χρίζοντας το αρκετά φιλικό περιβάλλον.

Πρόκειται για μια Ελληνική προσπάθεια και θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση επαγγελματίες της χώρας να κάνουν την σωστή επιλογή από εδώ και στο εξής.

Εξωτερικοί Συνδέσμοι
- Επίσημη Ιστοσελίδα κοινότητας