Ανάπτυξη επεκτάσεων για το Elxis 4.x | Μετά την κυκλοφορία της 1η...

Ανάπτυξη επεκτάσεων για το Elxis 4.x

Ανάπτυξη επεκτάσεων για το Elxis CMS 4.x Μετά την κυκλοφορία της 1ης σταθερής έκδοσης της 4ης γενιάς του Elxis CMS τον Νοέμβριο του 2012 αρχίσαμε την ανάπτυξη μιας σειράς νέων επεκτάσεων καθώς επίσης επαναδιατυπώσαμε τον κώδικα ορισμένων επεκτάσεων που αρχικά αναπτύχθηκαν και ήταν συμβατές με τις παλαιότερες εκδόσεις του Elxis cms 200x.x.

Λήψη :  Λήψη επεκτάσεων από το προφίλ webgift dev στο Elxis Download Center

Παραθέτουμε παρακάτω αναλυτικά τις λίστες των επεκτάσεων. Οι εν λόγω λίστες ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πρώτη κυκλοφορία στο Elxis CMS 4.x

• Πακέτο Aurora 2.6: Η πρώτη responsive εμφάνιση για το Elxis CMS 4.x.
  • Paypal Donations 1.0: module όπου σας επιτρέπει να δέχεστε δωρεές στον λογαριασμός σας μέσω Paypal.
  • Exchange Rates 1.0: module το οποίο παρουσιάζει τις νομισματικές ισοτιμίες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ECB).
  • Butterfly 1.0: Μια εναλλακτική εμφάνιση διαχειριστών για το Elxis CMS 4.x.
  • Ares 2.2: Responsive εμφάνιση δημόσιου τμήματος για το Elxis CMS 4.x.
  • Hector 1.0: Εμφάνιση (template) βασισμένη στα χρώματα του βυθού και του γραφίτη.
  • iView 1.1: Module εναλλαγής εικόνων με 35 διαφορετικά εφέ εναλλαγής. Το iView module προσαρμόστηκε στην αρχική μας σελίδα όπου μπορείται να το δείτε ζωντανά.
  • Slidorion 1.1: Module όπου χρησιμοποιεί την εναλλαγή εικόνων και περιεχομένου με την μορφή καρτελών (tabs).
  • Flickr Slide Show 1.0: Πρόσθετο περιεχομένου εναλλαγής εικόνων από το Flickr.com.
  • Mega menu 1.0: Δημιουργεί οριζόντιο drop down μενού με εφέ αναδίπλωσης των υπομενού και παρουσίαση αυτών σε κάθετες στήλες με επιλογή χωρισμού ανά τετράδες, ανά τριάδες, ανά δυάδες ή ανά μια στήλη (κλασσική απεικόνιση).
  • Elastic Slider 1.1: Module εναλλαγής εικόνων.
  • Tag Index 1.1: Επέκταση όπου παρουσιάζει λίστες λέξεων κλειδιά χωρισμένες κατά αλφαβητική σειρά.
  • ViewerJS 1.2: Πρόσθετο περιεχομένου - Παρουσιάζει έγγραφα στους επισκέπτες μιας Elxis CMS ιστοσελίδας. Αποτελεί μια εναλλακτική και αυτόνομη λύση σε σχέση με την επέκταση Google Docs Viewer.
  • Smart Chatbox 1.0: Module - Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδα σας σε elxis cms να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους.
  • Google+ Badge 1.0: Module - Η επέκταση συνδέει μια σελίδα Google+ τύπου προφίλ, page ή κοινότητα με την ιστοσελίδα σας σε Elxis CMS.
  • W3C Validator 1.0: Module - Η επέκταση παρουσιάζει ένα σύνολο εργαλείων επικύρωσης κώδικα όπως προβλέπεται από το δίκτυο κοινοπραξίας του παγκόσμιου ιστού και διατηρείται στο W3C από το προσωπικό και τους συνεργάτες τους.

Πρώτη κυκλοφορία στο Elxis CMS 2009.x

Αν επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας συγκεκριμένης επέκτασης για την ιστοσελίδα σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[Ανανεώθηκε στις 03.01.2017]