Ανάπτυξη επέκτασης - Αρχειοθέτης | Η επέκταση Αρχειοθέτης αναπτύχθη...

Ανάπτυξη επέκτασης - Αρχειοθέτης

Ανάπτυξη επέκτασης - ΑρχειοθέτηςΗ επέκταση Αρχειοθέτης αναπτύχθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων χρηστών του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου -  Elxis CMS. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιστοσελίδες τύπου : Πύλης Ενημέρωσης, ειδησεογραφικού χαρακτήρα και όχι μόνο. Η επέκταση λειτουργεί με επιτυχία στις εφαρμογές του περιεχομένου (com_content), στην εφαρμογή blog (com_eblog) καθώς επίσης και στην εφαρμογή του φόρουμ (com_eforum). Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει το έτος (π.χ. 2011) που τον ενδιαφέρει, τον αντίστοιχο μήνα (π.χ. Ιανουάριος) καθώς επίσης και το ελάχιστο όριο (σε αριθμό) των άρθρων ή μηνυμάτων (π.χ. 5) που θα επιστρέψει η επέκταση.

Λήψη :  Επέκτασης Αρχειοθέτη

Γενικές Πληροφορίες :

Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος, όπου θα εγκαταστήσει την επέκταση, θα μπορεί μέσα από τις παραμέτρους της επέκτασης στην διαχείριση του συστήματος περιεχομένου να επιλέξει αν η επέκταση θα λειτουργεί σε κατάσταση: Αυτόματης λειτουργίας ή όχι καθώς επίσης θα έχει την δυνατότητα να εμφανίσει ή να απόκρυψη το πεδίο του ορίου των άρθρων που θα επιστρέψει η επέκταση. Σε περίπτωση απόκρυψης του πεδίου η επέκταση θα επιστρέφει έως 5 άρθρα ή μηνύματα. Η αυτόματη λειτουργία πρέπει να ορισθεί ως 'ΝΑΙ' σε περίπτωση που έχουμε εγκαταστήσει τουλάχιστον 2 από τις εφαρμογές που αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο. Η επέκταση αυτόματα ανιχνεύει που βρίσκεται ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας και αναζητά τα άρθρα της αντίστοιχης εφαρμογής (component) κάθε φορά. Στην περίπτωση που ορίσουμε την αυτόματη λειτουργία ως 'Όχι' τότε η επέκταση θα επιστρέφει τα άρθρα της εφαρμογής του περιεχομένου com_content.

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

- Υποστηρίζεται πολυγλωσσία στο Δημόσιο τμήμα του Elxis CMS σε γλώσσες όπως : Αγγλικά και Ελληνικά.
- Γλώσσα Υποστήριξης στην διαχείριση : Αγγλικά
- Πλοηγοί που υποστηρίζονται : Internet Explorer 7.0 - 9.0, Firefox, Safari, Google Chrome και Opera
- Συμβατή με την πλατφόρμα του Elxis CMS : 2008.x και 2009.x
- Άδεια χρήσης: Creative Commons 3.0 S.A.

Γκαλερί φωτογραφιών της επέκτασης :

Αρχείο αναβαθμίσεων

16.10.2011 : Η επέκταση αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.0.1

Υποστηρίξτε μας:

Μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή με σκοπό την περαιτέρω διάθεση δωρεάν λογισμικού - ανοικτού κώδικα σε όλους εσάς.

Κατηγορία:

Δελτία τύπου