Ανάπτυξη επέκτασης - IOSR Ξενοδοχεία | Με μεγάλη μας χαρά σας παρου...

Ανάπτυξη επέκτασης - IOSR Ξενοδοχεία

Ανάπτυξη επέκτασης - IOSR ΞενοδοχείαΜε μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την νέα επέκταση (IOSR Ξενοδοχεία) όπου αναπτύξαμε για εσάς. Η παρούσα επέκταση θα βοηθήσει στον τρόπο παρουσίασης των ξενοδοχείων της ιστοσελίδα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχετε αγοράσει την εφαρμογή ξενοδοχειακών κρατήσεων - IOS Reservation 3.x για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Elxis CMS και να χρησιμοποιείτε την λειτουργία της πολλαπλής παρουσίασης (ξενοδοχείων)!
Ιούνιος 2014: Αποσύρθηκε μιας και αποσύρθηκε η εφαρμογή IOS Reservations 3.x. Αιτηθείτε το δικό σας module.

Η επέκταση δημιουργήθηκε μετά από αιτήματα πελατών μας και αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της προβολής των ξενοδοχείων. Βασιστήκαμε στην ιστοσελίδα Booking.com όπου και χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνική προβολής στην αρχική της σελίδα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μια πλειάδα παραμέτρων καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των χρηστών που θα θελήσουν να την αποκτήσουν! Αναλυτικά:

Πολύ-γλωσσικός τίτλος επέκτασης :  Σας δίνεται η δυνατότητα απενεργοποιώντας τον προκαθορισμένο τίτλο της επέκτασης να έχετε ανάλογα της ταξινόμησης τον τίτλο εκείνο που ταιριάζει κατάλληλα.
- Ταξινόμηση : 5 βασικές δυνατότητες ταξινόμησης των καταχωρημένων ξενοδοχείων. Αυτές είναι : Πρόσφατα καταχωρημένα,  δημοφιλή βάση προβολών, πρόσφατες κρατήσεις που έχουν γίνει, τελευταία σχολιασμένα καθώς επίσης ξενοδοχεία βάση κύριας τοποθεσίας.
- Ξενοδοχεία Κύριας τοποθεσίας : Σε περίπτωση που επιλέξουμε την ταξινόμηση αυτή (βλέπε παραπάνω) μας δίνεται η επιλογή να ορίσουμε από ποια κύρια τοποθεσία επιθυμούμε να παρουσιαστούν τα ξενοδοχεία.
- Στήλες : Δυνατότητα παρουσίασης έως 4 στηλών αλλάζοντας απλά και με ένα κλικ την μορφοποίηση της επέκτασης.
- Περιορισμός Ξενοδοχείων : Ορίζουμε τον αριθμό των προβεβλημένων, από την επέκταση, ξενοδοχείων.
- Εικόνα : Επιλογή εμφάνισης ή απόκρυψης σχετικής εικόνας (μικρογραφία) του ξενοδοχείου.
- Μήκος και πλάτος εικόνας (px) : Δυνατότητα ορισμού διαστάσεων προβεβλημένης εικόνας ξενοδοχείου.
- Αστέρια / Κλειδιά : Δυνατότητα παρουσίασης Αστεριών ή κλειδιών ανάλογα την περίπτωση.
- Τοποθεσία : Εμφάνιση ή απόκρυψη της τοποθεσίας που ανήκει το κάθε ξενοδοχείο.
- Πρόσφατες Κρατήσεις : Εμφάνιση σχετικής πληροφορίας για τις πιο πρόσφατες κρατήσεις που έχουν γίνει στο κάθε ξενοδοχείο.
- Πρόσφατα σχόλια : Δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης τελευταίου σχολίου που έχει γίνει στο ξενοδοχείο. Ενεργοποιώντας την επιλογή αυτή οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας έχουν την δυνατότητα να δουν άμεσα το τελευταίο σχόλιο που έχει γραφτεί, ποιος το έγραψε, από πού είναι κτλ μέσω αναδυόμενου παραθύρου (βλέπε γκαλερί φωτογραφιών παρακάτω).
- Αξιολογήσεις : Δυνατότητα εμφάνισης μέσου όρου των αξιολογήσεων που έχουν γίνει στο ξενοδοχείο.
- Τιμές Δωματίου (από) : Εμφάνιση ελάχιστης τιμής των καταχωρημένων δωματίων ξενοδοχείου από σήμερα και μετά.
- Περιγραφή Ξενοδοχείου : Δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης περιγραφής του ξενοδοχείου.
- Όριο περιγραφής Ξενοδοχείου : Ορίζουμε τον αριθμό των χαρακτήρων για την περιγραφή που θέλουμε να εμφανίζεται σε κάθε ξενοδοχείο.

Μπορείτε να αντιγράψετε την επέκταση όσες φορές επιθυμείτε και κάθε φορά να παρουσιάζεται στους επισκέπτες σας τα ξενοδοχεία βάση διαφορετικής ταξινόμησης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

Χρησιμοποιήθηκε αντικειμενοστραφής προγραμματισμός σε γλώσσα PHP καθώς και τεχνολογίες όπως : XML , CSS. Υποστηρίζεται πολύ-γλωσσικό σύστημα στην περιοχή της διαχείρισης καθώς και του δημόσιου τμήματος με γλώσσες όπως : Αγγλικά , Ελληνικά. ( αργότερα και βάση των αναγκών θα προστεθούν επιπλέων γλώσσες).
- Τρέχουσα έκδοση : 1.0
- Πλοηγοί Υποστήριξης : Internet Explorer 7.0 - 9.0 , Firefox , Safari , Google Chrome και Opera
- Πλατφόρμα Elxis CMS: 2009.x (Δεν είναι συμβατό με τις εκδόσεις 4.x)
- Εφαρμογή IOS Reservation : 3.x (Δεν είναι συμβατό με τις εκδόσεις 4.x)
- Υποστήριξη ασφαλής λειτουργίας SSL
- Η άδεια χρήστης της παρούσας επέκτασης είναι: Εμπορική

Επιτρέπεται:

•    Η χρήση της επέκτασης σε όσους ιστότοπους επιθυμείτε εφόσον έχει γίνει 1 τουλάχιστον αγορά για κάθε ενδιαφερόμενο χωριστά.
•    Η τροποποίηση του CSS, των εικόνων και όλων των αρχείων που συμπεριλαμβάνονται στην επέκταση.

Δεν επιτρέπεται:

•    Η  μεταπώληση της  επέκτασης ως έχει ή τροποποιημένης εκδοχής της.
•    Αφαίρεση ή αλλαγή των μηνυμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
Παρέχουμε Δωρεάν υποστήριξη με την αγορά.

Σε περίπτωση παραβίασης της άδειας χρήσης διώκεται ποινικά.

Γκαλερί φωτογραφιών της επέκτασης

Σχετικές επεκτάσεις