Ανάπτυξη Επέκτασης - IOSR Πληροφορίες Δωματίων | Ολοκληρώθηκε η ανά...

Ανάπτυξη Επέκτασης - IOSR Πληροφορίες Δωματίων

IOSR Πληροφορίες ΔωματίωνΟλοκληρώθηκε η ανάπτυξη της επέκτασης IOSR Πληροφορίες Δωματίων. Η επέκταση αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες που έχουν αγοράσει την διαδικτυακή εφαρμογή Κρατήσεων Ξενοδοχείου - IOS Reservations 3.x.

Λήψη :  επέκτασης IOSR Πληροφορίες Δωματίων

H επέκταση παρουσιάζει τα καταχωρημένα Δωμάτια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένες ημέρες. Ουσιαστικά τα δωμάτια αυτά σε λίγες ημέρες δεν θα είναι διαθέσιμα. Η επέκταση παρέχει 2 επιπέδων πληροφορία. Στην 1η σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες όπως : Τιμή Δωματίου ( ανά Άτομο ή ανά Δωμάτιο) , Όνομα Ξενοδοχείου , Τοποθεσία Ξενοδοχείου, Τύπος Δωματίου , Αριθμός ατόμων καθώς επίσης και τον αριθμό των ημερών που απομένουν μέχρι το δωμάτιο αυτό θα τεθεί ως μη διαθέσιμο. Στην 2η σελίδα της επέκτασης υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής Αναλυτικά. Ένα αναδυόμενο παράθυρο με αναλυτικές πληροφορίες θα εμφανιστεί. Τέτοιες πληροφορίες είναι : Εικόνα Ξενοδοχείου , Εικόνα Δωματίου , Διαθέσιμη Ημερομηνία Έναρξης της κράτησης , Διαθέσιμη ημερομηνία Λήξης της κράτησης και Περιγραφή Δωματίου. Δείτε παρακάτω την Γκαλερί Φωτογραφιών της επέκτασης!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αναπτύχθηκε σε αντικειμενοστραφή προγραμματισμό της γλώσσας PHP όπου χρησιμοποιήθηκαν επίσης τεχνολογίες όπως : XML, CSS, JavaScript. Υποστηρίζεται πολυγλωσσία στο Δημόσιο Τμήμα του Elxis CMS όπως : Αγγλικά , Ελληνικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Τσέχικα , Ιαπωνικά και Κινέζικα.

Γλώσσα Υποστήριξης στην Διαχείριση: Αγγλικά
Πλοηγοί που υποστηρίζονται: Internet Explorer 7.0 - 9.0, Firefox, Safari, Google Chrome και Opera
Συμβατή με Elxis CMS πλατφόρμα: 2009.x (Δεν είναι συμβατό με τις εκδόσεις 4.x)
IOS Reservation εφαρμογή : έκδοση 3.x (Δεν είναι συμβατό με τις εκδόσεις 4.x)
Υποστήριζεται ασφαλής λειτουργία SSL.
HighSlide Τεχνολογία για τα αναδυόμενα παράθυρα.
Άδεια χρήσης: Creative Commons 3.0 S.A.

Υποστήριξη :

Σε περίπτωση που σας αρέσει η επέκταση αυτή , Υποστηρίξτε μας κάνοντας δωρεά! : Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας μια δωρεά για την εν λόγω επέκταση. Από τα έσοδα των δωρεών σας, η Webgift Υπηρεσίες διαδικτύου θα μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά , θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν λογισμικό σε όλους εσάς και θα μπορέσει να παρέχει ένα εισόδημα για την ομάδα ανάπτυξης.

Ευχαριστήρια :

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον  Hsin Hsiang Chuang ο οποίος μας έδωσε την ιδέα και την άδεια του για να δημιουργήσουμε - δημοσιεύσουμε - μοιραστούμε την συγκεκριμένη επέκταση με όλους εσάς.

Γκαλερί Φωτογραφιών για την επέκταση:

Σχετικές επεκτάσεις:

- IOSR Eπιπρόσθετες Πληροφορίες